Vardes Kulturelle Rygsæk

 

Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges dannelse. De bliver klogere på deres omverden, medmennesker og sig selv, når kunst og kultur af høj kvalitet går i dialog med og udfordrer deres vante forestillinger. I Varde Kommune skal alle elever derfor have chancen for at opleve stor kunst og for at vokse i mødet med de forskellige genrer. Eleverne vil endvidere selv blive inddraget og gennem skabende virksomhed få mulighed for at stifte bekendtskab med de musisk-æstetiske arbejds- og erkendelsesformer. Dette er ikke alene vigtigt for at stimulere deres fantasi, sanser og lyst til læring, men selve fundamentet for at de kan udvikle sig, udfolde sig kreativt og leve som hele mennesker.

Vi er i øjeblikket igang med nytænkning og udvikling af Vi i Naturskolen og Vardes Kulturelle Rygsæk. Derfor er der i det kommende skoleår 2 nye forløb (4. klasse og 7. klasse), som er gentænkt. 

Folder: Vardes Kulturelle Rygsæk.

Her ses de forskellige arrangementer for skoleåret 2022/23.

Bhkl. – film (info følger)
0. klasse – TEATER
1. klasse – BALLET
2. klasse – KLASSISK MUSIK
3. klasse – MODERNE DANS
4. klasse – LYS og FARVER (nyt forløb)
5. klasse – TEATER
6. klasse – STOMP
7. klasse – VORES Å (nyt forløb)
8. klasse – PERFORMANCE
9. klasse – FORFATTER

Alle praktiske oplysninger, undervisningsmaterialer, link til evaluering og særlige informationer vedr. arrangementerne fås hos skolens læringsvejleder.

 

Add a Comment